Springkussenverhuur Venlo blog

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >
Categorie:

Kies jouw favoriete speelkussen

Bij Springkussenverhuur Venlo begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen en volwassenen te vermaken tijdens evenementen, feestjes en bijzondere gelegenheden. Daarom bieden we een breed scala aan leuke en spannende attracties, waaronder springkussens, stormbanen en nog veel meer. In deze blog willen we je voorstellen aan de drie leukste speelkussens die je bij ons kunt huren: Speelkussen Inky, de Bungeerun en de Buikschuifbaan.

5 springkussens voor themafeestjes

Bij het geven van een themafeest moet alles natuurlijk geheel in stijl zijn. Alle decoraties moeten passen bij het thema en zelfs het eten en drinken is hier onderdeel van. Een themafeest kan opgeleukt worden door diverse activiteiten om de kinderen te vermaken en ze in hun rollen te laten komen. Springkussens zijn hiervoor ideaal, zij zijn er in vele verschillende soorten uitvoering en zorgen gegarandeerd voor vermaak!

De leukste luchtkussens op een rijtje!

Luchtkussens zijn een erg leuk en vermakelijk attribuut voor zowel jong als oud. De springkussens zijn ideaal om de kinderen lekker bezig te houden en ze te laten spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Luchtkussens zijn te huren voor verschillende gelegenheden, zoals een verjaardagsfeestje, buurtfeest, sportdag, evenement in de stad en zo verder. In dit artikel zijn de leukste luchtkussens voor je op een rijtje gezet.

Verklaring over de ophef omtrent veiligheid van springkussens

Om optimaal te genieten van springkussens is veiligheid zeer belangrijk. Recentelijk is er echter een discussie gaande over de veiligheid van springkussens. Door de berichtgeving lijken springkussens gevaarlijker te zijn dan vroeger. Wij hebben veel vragen gekregen over of springkussens veilig zijn of niet. Wij begrijpen de zorgen heel goed en leggen graag uit wat Springkussenverhuur De Peel doet om de veiligheid van onze springkussens te waarborgen.

De leukste spellen voor buitenspeeldag huur je bij ons

Ben jij volgend jaar aan de beurt om de Buitenspeeldag voor de buurt te organiseren? Dan is het handig om alvast te kijken wat je daar allemaal voor nodig hebt. Je wil natuurlijk dat de kinderen op een leuke manier bezighouden. Niets werkt beter dan een aantal leuke spellen. Wij, van Springkussenverhuur Venlo hebben een diverse aanbod aan artikelen voor een geslaagde Buitenspeeldag. Ter inspiratie hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Koningsspelen organiseren? Huur een springkussen!

De Koningsspelen van 2022 zijn zojuist geweest en het was weer een groot succes. Wil jij er op tijd bij zijn voor de Koningsspelen van 2023? Huur dan op tijd jouw springkussen, zodat je verzekerd bent van het springkussen dat jij wil hebben. En waarom een springkussen huren voor de Koningsspelen? Dat vertellen wij je in dit artikel! Lees dus snel verder.

Buitenspeeldag

Buitenspeeldag Venlo vind al over enkele dagen plaats. Hiervoor moeten uiteraard de juiste voorbereidingen worden getroffen, zodat de kinderen een onvergetelijk leuke dag kunnen krijgen. Om voor genoeg vermaak te zorgen is het huren van diverse spellen en leuke attributen een goed idee! Binnen ons assortiment vind je diverse leuke spellen en luchtkussens. Daarnaast zijn er nog springkussens beschikbaar van verschillende formaat en met diverse leuke thema's. Een uitdagender attribuut is toch wel de stormbaan, hierbij krijgen de kinderen een echte uitdaging voorgeschoteld en zullen zij zich moeten bewijzen. Wij wensen je alvast veel speelplezier toe tijdens deze gezellige buitenspeeldag!

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >