Kies jouw favoriete speelkussen

maandag 25 september 2023

Laat het Feest Beginnen met Springkussenverhuur Venlo: Kies jouw Favoriete Speelkussen!

Bij Springkussenverhuur Venlo begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen en volwassenen te vermaken tijdens evenementen, feestjes en bijzondere gelegenheden. Daarom bieden we een breed scala aan leuke en spannende attracties, waaronder springkussens, stormbanen en nog veel meer. In deze blog willen we je voorstellen aan de drie leukste speelkussens die je bij ons kunt huren: Speelkussen Inky, de Bungeerun en de Buikschuifbaan.

 

Speelkussen Inky

Speelkussen Inky is een kleurrijk en avontuurlijk speelkussen dat perfect is voor kinderen van alle leeftijden. Dit opblaasbare speelkussen heeft een uniek ontwerp met leuke obstakels en glijbanen. Kinderen kunnen naar hartenlust springen, klimmen en glijden in een veilige omgeving. Het is een geweldige keuze voor verjaardagsfeestjes, buurtbijeenkomsten en schoolfeesten. Speelkussen Inky zal zeker voor urenlang plezier zorgen!

                                                                                 Speelkussen Inky 8x8m huren

Bungeerun

Voor de avontuurlijke zielen is de Bungeerun een uitstekende keuze. Dit is een uitdagende stormbaan waar twee deelnemers het tegen elkaar opnemen. Bevestigd aan elastische bungeekoorden, proberen de deelnemers zo ver mogelijk te rennen voordat ze worden teruggetrokken door de kracht van de elastieken. Het vergt snelheid, behendigheid en teamwork om de finish te bereiken. De Bungeerun is ideaal voor sportieve evenementen, teambuildingactiviteiten en competitieve feesten.

                                                                               Bungeerun

Buikschuifbaan

Op warme zomerdagen is er niets leukers dan een verfrissende glijbaan. De Buikschuifbaan is precies dat en meer! Deze opblaasbare waterbaan is ontworpen voor ultieme waterpret. Deelnemers kunnen een aanloop nemen, zich op hun buik laten vallen en met hoge snelheid over de baan glijden. Het is perfect om de hitte te verslaan en een lach op ieders gezicht te toveren. De Buikschuifbaan is geschikt voor alle leeftijden en kan een geweldige toevoeging zijn aan zomerse feestjes, bedrijfspicknicks en familiebijeenkomsten.

 

                                                                Buikschuifbaan 14x3m

 

Informatie & Contact

Bij Springkussenverhuur Venlo staan veiligheid en plezier voorop. Onze speelkussens worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in topconditie verkeren. Bovendien worden al onze attracties geleverd met duidelijke instructies voor gebruik en veiligheid, zodat iedereen van het speelplezier kan genieten zonder zich zorgen te maken.

Wil je een van deze fantastische speelkussens huren voor je volgende evenement in Venlo en omgeving? Neem dan gerust contact op met Springkussenverhuur Venlo en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

Meer blogs

Een reactie toevoegen