Over ons

Over ons - Springkussen huren Venlo

Springkussenverhuur Venlo biedt een uitgebreid assortiment aan van de gaafste springkussens, stormbanen en spellen, geschikt voor diverse gelegenheden zoals feesten en evenementen. Of je nu particulier, zakelijk of een school bent, wij hebben voor elk wat wils en bieden onze producten aan tegen scherpe huurprijzen.

Ons aanbod omvat niet alleen springkussens en stormbanen van uitstekende kwaliteit, maar ook verkoelende waterattracties, voetbalspellen en andere toffe attracties. Daarnaast verhuren we alles wat je nodig hebt voor een zeskamp en hebben we zelfs een assortiment aan winterse attracties en partymaterialen.

Of je nu een kinderfeest, communie, sportdag, zeskamp of Koningsspelen organiseert, wij hebben voor elke gelegenheid een passend aanbod en een geschikt thema. Onze stormbanen zijn spectaculair, tot wel 40 meter lang, en we hebben ook springkussens met glijbaan, speelkussens en luchtkussens voor de kleintjes.

Zelfs als je een winterevenement plant, hoef je niet verder te zoeken. Springkussenverhuur Venlo biedt namelijk ook een kunststof schaatsbaan, een blokhut en zelfs een echte après-ski-tent! Kortom, voor het huren van de tofste opblaasbare materialen en spellen ben je bij Springkussenverhuur Venlo aan het juiste adres.

Ben je enthousiast geworden? Volg ons dan op Facebook of Instagram. We vinden het leuk om je op de hoogte te houden van onze nieuwste aanbiedingen, inspiratie en leuke Tips.

Springkussenverhuur Venlo verhuurt ook springkussens in Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.