De leukste luchtkussens op een rijtje!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Luchtkussens zijn een erg leuk en vermakelijk attribuut voor zowel jong als oud. De springkussens zijn ideaal om de kinderen lekker bezig te houden en ze te laten spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Luchtkussens zijn te huren voor verschillende gelegenheden, zoals een verjaardagsfeestje, buurtfeest, sportdag, evenement in de stad en zo verder. In dit artikel zijn de leukste luchtkussens voor je op een rijtje gezet.

Springkussen feest

Een springkussen van een klein formaat dat vrijwel in elke tuin past is het leuke springkussen feest. Dit springkussen is ideaal voor de jongste kinderen tijdens een verjaardagsfeestje bijvoorbeeld. Het springkussen heeft vrolijke kleuren en bevat veel leuke afbeeldingen die passen bij een feestje. Het formaat is 5 bij 4 meter en dus ideaal te plaatsen in vele tuinen en andere mogelijke feest locaties.

 

Springkussen brandweer

Dit super stoere springkussen is zeer populair onder kinderen van alle leeftijden. Vooral de jongens kunnen zich zo stoer voelen als een echte brandweerman. Aan de buitenkant van het springkussen staan brandweermannen afgebeeld, dit trekt de kinderen aan om er lekker op te spelen. Op het springkussen brandweer kun je uren speelplezier beleven. 

 

 

Stormbaan Safari

Deze avontuurlijke stormbaan daagt de echte lefhebbers uit om de jungle in te gaan. De kinderen kunnen hun lol op met deze stormbaan Safariwaarin verschillende obstakels verborgen zijn. Als de obstakels eenmaal zijn overwonnen kunnen de kinderen de stormbaan via de glijbaan verlaten. De stormbaan is voor de iets oudere kinderen die de uitdaging aan durven te gaan. Met deze achttien meter lange baan vermaken zij zich gegarandeerd uren!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van stormbanen bij Springkussenverhuur Venlo dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen