5 springkussens voor themafeestjes

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Bij het geven van een themafeest moet alles natuurlijk geheel in stijl zijn. Alle decoraties moeten passen bij het thema en zelfs het eten en drinken is hier onderdeel van. Een themafeest kan opgeleukt worden door diverse activiteiten om de kinderen te vermaken en ze in hun rollen te laten komen. Springkussens zijn hiervoor ideaal, zij zijn er in vele verschillende soorten uitvoering en zorgen gegarandeerd voor vermaak!

Springkussen Jungle met dak

Bij een thema dat geheel draait om de jungle is het springkussen jungle perfect! Vul je thema aan met dit vrolijke springkussen vol leuke decoratie, zoals palmbomen, afgebeelde tijgers en spelende kinderen. Extra leuk is het natuurlijk om de kinderen te schminken, zodat zij zich een dagje compleet in de jungle kunnen wagen.

 

Springkussen Kasteel

Als jij je een dagje als een echte prins of prinses wilt voelen dan kan dat in het springkussen kasteel. Kleed je als een echte prins en/of prinses en spring in het rond in jouw kasteel. Laat je vrienden en vriendinnen meegenieten en bewaak het kasteel goed voordat anderen het in hun macht hebben.

 

Springkussen Prinses

Een prinsessenfeestje kan natuurlijk ook! Nodig al je vriendinnen uit en laat je lekker verwennen als een echte prinses in de mooiste jurken. Zorg dat er kroontjes aanwezig zijn en dat de kleur roze de boventoon is. Het springkussen prinses is alvast voor je gedecoreerd met mooie kroontjes en een heuse prinses die je opwacht in haar prachtige onderkomen.

 

Springkussen Piratenboot

Voor de stoere kinderen is er het piratenboot springkussen. Deze is alleen geschikt voor de echte durvers die wel van een avontuur houden. De piratenboot is erg groot en biedt plek aan vele zeerovers die wel een sprongetje durven te wagen! Papegaaien, ooglapjes en de stoerste outfits om de vijanden aan te kunnen, mogen natuurlijk niet ontbreken.

 

Springkussen Brandweer

Brandweermannen of -vrouwen zien er altijd heel stoer uit en zijn vaak de helden van de dag. Zij lossen veel problemen op en staan samen sterk. Zelf kan je ook deel uitmaken van het team door al jouw brandweer vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen. Samen kunnen jullie de hele dag de held uithangen en vooral heel veel plezier maken met het brandweer springkussen!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van springkussens bij Springkussenverhuur Venlo dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen