Stormbanen Pakket

1 dag  1.195,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
76m
Breedte
3,65m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
12x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Stormbanen pakket huren - Springkussenverhuur Venlo

Ben je op zoek naar een spectaculair pakket voor jouw evenement of feest? Dan is het stormbanenpakket van Springkussenverhuur Venlo zeker de moeite waard. Met dit pakket haal je maar liefst 75 meter aan stormbanen in huis, inclusief de populaire Jungle stormbaan van 9 meter, de Safari stormbaan van 18 meter, de Formule 1 stormbaan van 9 meter en de 4 seizoenenstormbaan van maar liefst 40 meter lang.

Met dit stormbanenpakket ben je verzekerd van urenlang vermaak en een uitdaging voor jong en oud. Wil je het helemaal makkelijk maken? Laat dan de bezorging, op- en afbouw door ons verzorgen tegen een kleine meerprijs. Let wel op dat je voldoende stroomcapaciteit hebt voor het huren van dit pakket. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het stormbanen pakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje