Springkusses Multiplay Fruit 5x4.5 huren

1 dag  115,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5
Breedte
4.5
Hoogte
4.5
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is gemakkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
7
Zelf ophalen niet mogelijk
Ja

Omschrijving

Springkussen Multiplay Fruit met 2x glijbaan 4,6x4m huren  - Springkussenverhuur Venlo

Een dubbele glijbaan in een mulitplay, hoe gaaf is dat! Dit geweldig nieuwe Multiplay Fruit kussen met twee glijbanen zal met groot gejuich ontvangen worden. Zijn de kinderen fan van klauteren en glijen? Huur dan het springkussen Fruit met glijbaan 4,6x4m bij Springkussenverhuur Venlo! Het springkasteel is versierd met alle soorten fruit uit de regio. Ga samen met je vriendjes opzoek naar de banaan of kers en spring erop los. Het springkussen is gemakkelijk zelf op te zetten met de elektrische blower die erbij wordt geleverd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het springkussen door ons te laten bezorgen en ook te laten op- en afbouwen. Deze optie kun je zelf selecteren voor een kleine meerprijs.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen fruitmet glijbaan 4,6x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje