Springkussen Disco Party 5x4m

1 dag  135,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
5,2m
Hoogte
4,7m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Springkussen Disco party 5x4m huren - Springkussenverhuur Venlo

Het springkussen disco party maakt jou feestje gegarandeerd een succes! Vanaf de buitenkant zie je al dat hier een goed feestje te vinden is en dat er gesprongen en gedanst kan worden. Zoals het hoort bij een echte disco beschikt dit springkussen over geluid en speciale discolichten. Je kunt je hierin dus wanen in een echte disco en meespringen op de beat! Het springkussen disco party is 5 bij 4 meter en gemakkelijk op de blazen met een elektrische ventilator. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan horen wij het graag.

De geluidsbox is eenvoudig te bedienen middels een bluethooth verbinden, daardoor speel je eenvoudig jullie favoriete nummers af. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen disco party 5x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje