Piraten Pakket huren

1 dag  425,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
13

Omschrijving

Piratenpakket huren - Springkussenverhuur Venlo

Ahoy, mateys! Voor alle stoere piratenvrienden hebben wij een speciaal pakket samengesteld. Hiermee beleef je urenlang speelplezier met springen, glijden en klauteren op onze luchtkussens. Speciaal voor de kleine piraatjes hebben we het Springkussen Piraat met Glijbaan van 4x3 meter. Voor de iets grotere kinderen hebben we het Springkussen Piraat van 5x4 meter met dak. En voor de allerstoerste piraten hebben we de Stormbaan Piraat van maar liefst 17 meter lang.

En dat is nog niet alles! Met dit pakket profiteer je ook nog eens van een leuke korting. Bovendien bieden we een bezorgservice en de mogelijkheid om de springkussens door ons te laten op- en afbouwen.

Dus zet je ooglapje op en hijs de zeilen, en bestel nu ons piratenpakket voor een onvergetelijk feest.

Naast het piratenpakket verhuren wij nog veel meer voordeelpakketten. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het piratenpakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje