Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m

1 dag  285,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
17,3m
Breedte
3,6m
Hoogte
6,1m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m huren - Springkussenverhuur Venlo

Aaaargh! Duizend bommen en granaten! Dit geweldige kussen is een avontuur voor elke (kleine) piraat. Dus, daaaaaaagh je vrienden uit en ga op er op uit! Deze stormbaan zorgt voor voldoende uitdaging en is een gegarandeerd succes voor jong en oud. Weet jij als snelste de overkant te bereiken? Test het op deze stormbaan in piraten thema. 

Deze stormbaan is zeer geschikt voor tijdens een zeskamp of sportdag op school. De stormbaan is eenvoudig op te zetten aan de hand van de bijgeleverde elektrische blower. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan piraten avontuur 17x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje