Kunststof Schaatsbaan 100m2 huren

1 dag  1.275,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Op- en afbouwadvies
Dit product kan enkel door ons geplaatst worden.

Omschrijving

Kunststof schaatsbaan 100m2 huren - Springkussenverhuur Venlo

Ongeacht het seizoen kan je op deze fantastische kunststof schaatsbaan lekker een dagje op de ijzers doorbrengen. In de winter is het natuurlijk het meest toepasselijk, maar waarom zou je niet een keer in één van de zomermaanden lekker een middagje kunnen schaatsen? Wij zorgen in ieder geval dat het allemaal mogelijk is voor je, hoewel de keuze natuurlijk uiteindelijk bij jezelf ligt. De baan is maar liefst 100 vierkante meter groot, dus je kunt gerust een boel vrienden en vriendinnen uitnodigen. De opblaasbare wand is gemakkelijk te vullen middels een elektrische ventilator. Mocht je 100m2 te groot vinden dan kan je ook de kunststof schaatsbaan 50m2 huren bij Springkussenverhuur Venlo!

Naast de schaatsbaan verhuren wij ook een winterse stormbaan. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de kunststof schaatsbaan 100m2. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje