Stormbaan Winter Run 17x4m

Aantal:

275,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Winter Run 17x4m
>
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
17m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,9m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Winter Run 17m huren - Springkussenverhuur Venlo

Ga op een ijzig avontuur op deze stormbaan winter! De stormbaan is maar liefst 17 meter lang en is volledig uitgedost in een ijskoud thema. Onderweg kom je sneeuw, pinguïns en ijs tegen, waardoor deze stormbaan zeer geschikt is voor tijdens een kerst evenement of winters feest. Natuurlijk is deze stormbaan ook gewoon in de lente en de zomer te huur, zo geniet je het hele jaar door van de grootste winter pret.

Met de bijgeleverde elektrische blower is de stormbaan eenvoudig op te zetten. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan winter run 17m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

675,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje