Ballenbad Boerderij met glijbaan

1 dag  100,00
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

Producteigenschappen

Lengte
3,9m
Breedte
2,8m
Hoogte
3,5m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
5

Omschrijving

Ballenbad Boerderij met glijbaan huren - Springkussenverhuur Venlo

Een springkussen is al hartstikke leuk, maar het kan nog feestelijker! Daarom verhuren wij het Ballenbad Boerderij met glijbaan. Dit springkussen is hetzelfde als het Springkussen Boerderij, maar dan met een ballenbad gevuld met kleurrijke ballen. De ballenzee zorgt voor extra speelplezier voor de kinderen en maakt het feestje helemaal compleet. Dit ballenbad is zeer geschikt voor kleine kinderen.

Laat de kinderen zich volledig uitleven en geniet zelf van de lachende gezichten. Ons Ballenbad Boerderij met glijbaan is perfect voor verjaardagsfeestjes, buurtfeesten, open dagen en andere evenementen. Het is een geweldige manier om de kinderen urenlang te vermaken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden om het Ballenbad Boerderij met glijbaan te huren en maak er een onvergetelijke dag van!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen Ballenbad Boerderij met glijbaan 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje