Springkussen Boerderij met glijbaan 4x3m huren

1 dag  80,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
3,9m
Breedte
2,8m
Hoogte
3,5m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
5

Omschrijving

Boerderij 4x3m huren - Springkussenverhuur Venlo

Laat de kinderen volop genieten op ons Boerderij Springkussen met glijbaan van 4x3m. Dit compacte springkussen past in vrijwel elke tuin en is perfect voor een verjaardagsfeestje of ander evenement. De zijnetten zorgen ervoor dat de kinderen goed zichtbaar zijn terwijl ze spelen en ravotten.

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Kies dan voor onze bezorg- en opbouwservice voor een kleine meerprijs. Zo hoef je zelf niks te doen en kan je volop genieten van het feestje.

Ons Boerderij Springkussen met glijbaan is niet alleen super leuk, maar ook nog eens veilig. Het is voorzien van een veiligheidsnet en de glijbaan heeft een zachte helling voor extra veiligheid. Huur dit springkussen en maak van elk feest een succes!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen boerderij met glijbaan 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje