Zeskamp pakket XXL huren

Aantal:

625,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp pakket XXL huren discountoverlay
>
  • Zeskamp pakket XXL huren
<

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
30

Omschrijving

Zeskamp Pakket XXL huren - Springkussenverhuur Venlo

Maak je klaar voor een onvergetelijke en spectaculaire zeskamp met het Zeskamp Pakket XXL van Springkussenverhuur Venlo. Dit pakket bevat maar liefst 6 geweldige onderdelen, waarmee je eenvoudig een sportdag vol actie en competitie kunt organiseren. Het pakket bevat een touwtrektouw, 2 skippyslangen en 2 vliegende tapijten. Deze drie klassieke zeskamp spellen zorgen voor een intense competitie en veel plezier. Daarnaast mag een uitdagende stormbaan natuurlijk niet ontbreken en daarom is de Stormbaan Mega van 23 meter lang opgenomen in dit pakket. Om het zeskamp feest compleet te maken, bevat het pakket ook nog 2 sumopakken en een supergave buikschuifbaan.

Kortom, het Zeskamp Pakket XXL is een compleet pakket dat alles bevat wat je nodig hebt voor een onvergetelijke zeskamp.

Naast het zeskamp pakket XXL verhuren wij nog veel meer voordeelpakketten. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het zeskamp pakket XXL. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje