WInter Pret Pakket huren

1 dag  1.195,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w & 1x 1500w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Winter Pret Pakket huren - Springkussenverhuur Venlo

Ervaar de ultieme winterpret tijdens jouw winterse evenement met ons voordelige pakket. Het pakket bevat maar liefst 3 luchtkussens, volledig gedecoreerd in een winters thema. Voor de allerkleinsten hebben we het Springkussen Blokhut van 5x4 meter met dak toegevoegd, terwijl de iets oudere kinderen en volwassenen zich kunnen uitleven op de 10 meter lange Stormbaan Winter. Durf jij de helling af te glijden?

Daarnaast bieden we een kunststofschaatsbaan van 50m2, zodat alle gasten van het evenement kunnen genieten van een heerlijk schaatstochtje. Indien gewenst kunnen we ook een 100m2 schaatsbaan leveren tegen een meerprijs. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Als kers op de taart hebben we ook nog gezorgd voor een echte skihut, die fungeert als prachtige overkapping in thema. Zo creëer je een authentieke winterse sfeer voor jouw evenement.

Mis deze kans niet en bestel ons voordelige winterpakket nu. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje