Voetbaldarts

1 dag  125,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
4m
Hoogte
1,5m
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Voetbaldarts huren - Springkussenverhuur Venlo

Op het moment dat je voetbal en darten combineert, krijg je voetbaldarts. Speciaal hiervoor verhuren wij dit opblaasbare voetbaldart spel. Het levensgrote dartbord is voorzien van een klitteband laag, net zoals de voetballen, hierdoor blijven de ballen plakken aan het bord. Jullie gaan proberen om zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten. Wie gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? 

Deze attractie is aan 2 zijdes uitgerust met een dartbord. Naast voetbaldarts kan je ook een opblaasbaar dartspel bij ons huren. 

Springkussenverhuur Venlo beschikt over een ruim aanbod aan opblaasbare voetbalspellen. Voor het gehele aanbod kun je een kijkje nemen op deze pagina.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de voetbaldarts. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje