Tafelvoetbaltafel huren

Aantal:

85,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Tafelvoetbaltafel huren
>
  • Tafelvoetbaltafel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
134cm
Breedte
110cm
Hoogte
90 cm
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Tafelvoetbaltafel huren - Springkussenverhuur Venlo

Haal het toffe spelletje tafelvoetbal in huis. Aan iedere zijde nemen 2 spelers plaats, in totaal is het spel dus te spelen met 4 spelers. Probeer door middel van het vooruit en achteruit bewegen en het draaien van de stangen, met daaraan de voetbalspelers, te scoren bij de tegenstander. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je zelf zorgt dat de tegenstander geen goal maakt in jouw doel. Welk team heeft als eerste alle goals gescoord? Test het met het voetbaltafel spel van Springkussenverhuur Venlo.

Het onderstel van dit spel is inklapbaar, wat praktisch is voor het transport. Let op, het voetbalspel bestaat verder wel uit 1 geheel. Sta je liever zelf in het veld? Huur dan levend tafelvoetbal bij Springkussenverhuur Venlo!

Naast de tafelvoetbaltafel verhuren wij nog veel meer spellen. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de tafelvoetbaltafel. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken

Extra Productopties

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje