Stretchtent 7x7m

1 dag  690,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
7m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
50

Omschrijving

Stretchtent 7x7m huren – Springkussenverhuur Venlo

 

 

Op jullie bruiloft of jubileum willen jullie natuurlijk geen gewone partytent, maar een speciale tent die de perfecte sfeer en luxe uitstraalt. Bij Springkussenverhuur Venlo hebben we precies wat jullie zoeken: onze unieke stretchtenten. Deze tenten zijn speciaal ontworpen om aan alle eisen van een bijzondere gelegenheid te voldoen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Met onze stretchtenten creëren jullie een sfeervolle en luxe ambiance. Het prachtige beige doek en de stevige houten palen zorgen voor een warme en gezellige open sfeer. Of jullie nu een zomers evenement of een romantische bruiloft willen organiseren, onze stretchtenten passen perfect bij de gelegenheid en zorgen voor een unieke uitstraling.

Bij Springkussenverhuur Venlo begrijpen we dat jullie speciale dag zorgeloos moet verlopen. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen. Ons professionele team zet de stretchtent voor jullie op en bouwt deze ook weer af. Zo kunnen jullie volledig genieten van jullie speciale dag, terwijl wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Bij ons staat veiligheid voorop. Daarom leveren wij onze stretchtenten altijd inclusief een brandveiligheidscertificaat. Op die manier kunnen jullie met een gerust hart genieten van de festiviteiten, wetende dat alles voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Kies daarom voor Springkussenverhuur Venlo en maak van jullie bruiloft of jubileum een speciale dag om nooit te vergeten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze stretchtenten jullie evenement naar een hoger niveau kunnen tillen. Met onze aandacht voor detail, uitstekende service en toewijding aan kwaliteit zorgen wij ervoor dat jullie speciale dag een onvergetelijke ervaring wordt.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Ga naar deze pagina om dit toe te voegen: Houten Tentvloeren

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.