Partytent 4x8 meter huren

Aantal:

85,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 4x8 meter huren
>
  • Partytent 4x8 meter huren
  • Partytent 4x8 meter huren
  • Partytent 4x8 meter huren
<

Producteigenschappen

Lengte
8
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren u dit product door ons op te laten bouwen
Aantal gebruikers
50

Omschrijving

4×8 Partytent huren – 4×8 Springkussenverhuur Venlo

Onze 4x8 partytent is speciaal ontworpen om een ruime en comfortabele feestruimte te bieden voor grotere gezelschappen. Met een totale oppervlakte van 32m² is deze tent ideaal voor evenementen met ongeveer 50 personen. Naast de feestruimte is er nog extra ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld 5 of 6 statafels of andere benodigdheden, zoals heaters om het comfortabel te houden, zelfs bij koudere temperaturen. Voor warmere dagen bieden we ook de mogelijkheid om een koeling te huren, zodat je drankjes lekker koel blijven.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de 4x8 partytent:

  1. Biedt ruimte voor circa 50 personen, afhankelijk van de opstelling.
  2. Ruimte voor circa 5 á 6 statafels.
  3. De tent kan binnen ongeveer 45 minuten worden opgezet.
  4. Wordt geleverd inclusief zijwanden en een handleiding om het opzetten eenvoudig te maken.
  5. Je huurt de tent voor een periode van 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  6. De tent kan gemakkelijk vervoerd worden met een normale personenauto, aangezien het langste deel een lengte heeft van 220 cm.

Met onze 4x8 partytent kun je een ruime en comfortabele feestruimte creëren voor je grotere gezelschap. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of ander evenement, deze tent biedt voldoende ruimte voor iedereen om van te genieten. Huur de tent bij ons en zorg ervoor dat je evenement een groot succes wordt!

 
Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.