Partytent 4x6 meter huren

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
6
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
40

Omschrijving

4×6 Partytenten huren – Springkussenverhuur Venlo

 

Onze 4x6 meter partytent is een middelgrote tent met een ruimte van 24m². Deze tent biedt voldoende ruimte voor een feestje in de achtertuin of een ander evenement in de buitenlucht. Met een capaciteit van ongeveer 40 personen is er genoeg plaats voor al je gasten, en er is nog ruimte over voor 4 statafels. We leveren de tent compleet met zijwanden en een duidelijke handleiding, zodat je de tent gemakkelijk kunt opzetten en aanpassen aan je behoeften.

Hier zijn de eigenschappen van de 4x6 tent op een rijtje:

  • Ruimte voor ongeveer 40 personen, afhankelijk van de opstelling.
  • Ruimte voor ongeveer 4 statafels.
  • De tent kan binnen 45 minuten worden opgezet.
  • Complete levering met zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen.
  • Je huurt de tent voor een periode van 3 dagen, waarbij de eerste dag bedoeld is voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De tent kan gemakkelijk vervoerd worden met een personenauto, waarbij het langste deel een lengte heeft van 220 cm.

Om je feest helemaal compleet te maken, bieden we ook de mogelijkheid om een geluidsinstallatie of rode loper te huren, waardoor je een extra feestelijke sfeer kunt creëren.

Met onze 4x6 meter partytent kun je je gasten een ruime en beschutte ruimte bieden voor je buitenfeest of evenement. Huur de tent bij Springkussenverhuur Venlo en maak van je gelegenheid een succes!

Vragen over 4x6 Easy up partytent

Heb je vragen over onze 4x6 Easy up partytent of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

 

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.