Partytent 3x6 meter huren

1 dag  60,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
6
Breedte
3
Hoogte
3,9
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
30

Omschrijving

3×6 Partytent huren – 3×6 Springkussenverhuur Venlo

 

Onze 3x6m partytent is de perfecte keuze voor een zomers tuinfeest en biedt een feestruimte van in totaal 18m². Dankzij zijn rechthoekige vorm past deze tent ideaal in langwerpige tuinen. Met een minimale capaciteit van 30 personen en ruimte voor 4 statafels, is deze tent geschikt voor middelgrote bijeenkomsten. We zorgen ervoor dat de tent altijd geleverd wordt inclusief bijpassende zijwanden en kopwanden met ritssluiting, zodat je de tent kunt aanpassen aan de weersomstandigheden en privacy kunt creëren.

Hier zijn de belangrijkste eigenschappen van de 3x6 tent op een rijtje:

  1. Biedt ruimte voor circa 30 personen, afhankelijk van de opstelling.
  2. Geschikt voor circa 4 á 5 statafels.
  3. De partytent wordt geleverd inclusief zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen.
  4. De opbouwtijd bedraagt circa 45 minuten.
  5. Bij levering ontvang je een duidelijke handleiding om het opzetten van de tent gemakkelijk te maken.
  6. Je huurt de partytent voor een periode van 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.

Met de 3x6m partytent kun je een fantastisch feest organiseren in je eigen tuin. Het biedt voldoende ruimte voor je gasten en statafels, zodat iedereen comfortabel kan genieten. Huur al je benodigdheden bij ons en zorg ervoor dat je evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

 

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.