Partytent 3x4 meter huren

1 dag  50,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4
Breedte
3
Hoogte
2,9

Omschrijving

3×4 Partytent huren – Springkussenverhuur Venlo

De 3x4 meter partytent is een unieke keuze voor kleinere feesten en partijen. Met zijn compacte formaat en een oppervlakte van 12m² biedt deze tent voldoende ruimte voor ongeveer 20 personen. Het is ideaal voor situaties waarin je niet beschikt over een grote tuin.

De tent kan eenvoudig worden aangevuld met partytentmeubels, zoals statafels of biertafels, om een comfortabele en gezellige sfeer te creëren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het toevoegen van deze tafels de beschikbare ruimte in de tent zal beperken, waardoor er minder personen in passen.

Hier zijn de eigenschappen van de 3x4 tent op een rijtje

Geschikt voor ongeveer 20 personen, afhankelijk van de opstelling.

  • Geschikt voor ongeveer 2 statafels.
  • Gemakkelijk op te zetten binnen 30 minuten.
  • De partytent wordt geleverd met zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen.
  • Een duidelijke handleiding wordt meegeleverd om het opzetten te vergemakkelijken.
  • De tent kan gehuurd worden voor minimaal 3 dagen, waarbij de eerste dag voor het ophalen is, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De partytent kan vervoerd worden met een normale personenauto, aangezien het langste deel van de tent een lengte heeft van 220 cm.

Met deze unieke en praktische eigenschappen biedt de 3x4 meter partytent de perfecte oplossing voor het organiseren van intieme feesten en partijen, zelfs als je beperkte ruimte hebt.

 

  • Vragen over partytent 3x4

    Heb je vragen over onze partytent 3x4 of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.