Multiplay Combo Mini Winter 4x3m

1 dag  80,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
3,5m
Breedte
4,6m
Hoogte
3m
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
5

Omschrijving

Springkussen Multiplay Combo Mini Winter huren - Springkussenverhuur Venlo

Laat je betoveren door de prachtige kleuren van dit unieke springkussen, dat niet alleen voor plezier zorgt, maar ook een echte eyecatcher is! De glijbaan in het springkussen staat garant voor eindeloos speelplezier en zorgt voor vrolijke gezichten! Samen met de schattige sneeuwpoppen beleef je gegarandeerd urenlang speelplezier. Dankzij de elektrische blower is het springkussen in een mum van tijd opgeblazen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van dit springkussen? Geen probleem! Wij staan klaar om je te assisteren. Je kunt eenvoudig deze optie selecteren in je winkelmandje tijdens het huren. Geniet van zorgeloos plezier met ons springkussen en creëer onvergetelijke herinneringen!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen multiplay Combo Mini Winter. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje