De leukste spellen voor buitenspeeldag huur je bij ons

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Ben jij volgend jaar aan de beurt om de Buitenspeeldag voor de buurt te organiseren? Dan is het handig om alvast te kijken wat je daar allemaal voor nodig hebt. Je wil natuurlijk dat de kinderen op een leuke manier bezighouden. Niets werkt beter dan een aantal leuke spellen. Wij, van Springkussenverhuur Venlo hebben een diverse aanbod aan artikelen voor een geslaagde Buitenspeeldag. Ter inspiratie hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet.

 

Twister XXL huren

Wat dacht je van een potje ouderwets twister spelen, maar dan in een grotere variant. Voor zowel jong als oud is het leuk om er gebruik van te maken. Hoe flexibel ben jij? Daag je vrienden uit en test wie het lenigst van allemaal is. Dit spel wordt met een grote dobbelsteen geleverd. De dobbelsteen bepaalt namelijk de opdracht. De mat is 5 bij 5 meter en hierop kunnen vier mensen tegelijk op. Wie het langst kan blijven staan, wint. Bij interesse huur je hier de Twister XXL. Je mag hem zelf afhalen, maar je kan hem ook door ons laten bezorgen. Daarnaast heb je tegen een redelijke prijs ook de mogelijkheid om 3 uur begeleiding te krijgen.

 

Tafeltennis huren

Wie kent dit nu niet? Op de camping waar je vroeger naartoe ging, stond er standaard zo’n tafel. De kinderen van de camping kwamen bijeen en deden een potje rond de tafel. Dat betekent dat je met zijn allen rond de tafel gaat staan en dat je een voor de bal slaat en snel naar de overkant rent. Degene die het laatst overblijft, wint. Nu ook voor de Buitenspeeldag kan je tafeltennissen. Niet alleen voor de jonge kinderen, maar ook zeker voor de volwassenen is het leuk om dit spel te spelen. Ook hier heb je de mogelijkheid om hem zelf op te halen of er een te laten bezorgen. Bij interesse huur je hier de Tafeltennis.

 

Zaklopen huren

Ben je op zoek naar iets echt nostalgisch? Kies dan voor het zaklopen. Om je geheugen op te frissen leggen wij het uit. 2 mensen, 1 per team, nemen plaats in de zak. Die racen vervolgens tegen elkaar en degene die als eerst aan de overkant is, die wint. Dit is een spel waarbij je dus in teams werkt. Het gaat erom dat je goed kan samenwerken, zodat je snel en flexibel kan bewegen. Bij interesse huur je hier het zaklopen.

 

Meer informatie

Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons gehele assortiment aan spellen, ga dan naar onze sport & spel pagina. Ben je benieuwd welke andere mogelijkheden wij aanbieden, neem een bezoek aan onze website van Springkussenverhuur Venlo. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen