Kussengevecht huren

1 dag  125,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5m
Breedte
5m
Hoogte
2m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Kussengevecht luchtkussen huren -  Springkussenverhuur Venlo

Omdat wij het een beetje laf vinden als je op een slaapfeestje in het donker zomaar iemand met een kussen op zijn of haar hoofd slaat, hebben we geregeld dat je nu ook officieel een kussengevecht aan kunt gaan. Daag iemand uit en klim op de balk boven het luchtkussen, om je tegenstander vervolgens dusdanig uit balans te slaan dat deze naar beneden valt. Uiteraard wordt hij, zij of in het slechtste geval jij wel opgevangen door het zachte luchtkussen, zodat er geen gewonden zullen vallen.

Het kussengevecht luchtkussen is 5 meter lang en 5 meter breed, en gemakkelijk op de blazen met een elektrische ventilator. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan horen wij het graag.

Naast het kussengevecht luchtkussen verhuren wij nog veel meer attracties. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het kussengevecht luchtkussen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje