JBL Geluidbox huren

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte
220V

Omschrijving

JBL geluidbox huren - Springkussenverhuur Venlo

Onze geluidsinstallatie is makkelijk overal mee naar toe te nemen en is voorzien van goede kwaliteit boxen. Daarnaast bevat deze muziekbox ook nog een ingebouwd licht, welke meebeweegt op de muziek. Daarnaast ontvang je een microfoon erbij en een oplaadkabel, zodat je er een karaokeavond van kunt maken. De muziekbox is, volledig opgeladen, enkele uren te gebruiken zonder stopcontact in de buurt. Natuurlijk kun je de geluidsbox ook aangesloten houden op de stroom.

Verbind de box, middels bluetooth, met je telefoon, tablet of laptop en zet eenvoudig jou favoriete liedjes op. Voor het volledige aanbod aan licht en geluid, kun je een kijkje nemen op de website van onze partner Partytentverhuur De Peel. Klik hier voor het volledige aanbod van Partytentverhuur De Peel!

Naast de JBL geluidbox verhuren wij nog veel meer partymaterialen. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de JBL geluidbox. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje