Glijbaan ijsbeer XL huren

Aantal:

295,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Glijbaan ijsbeer XL huren
>
  • Glijbaan ijsbeer XL huren
  • Glijbaan ijsbeer XL huren
  • Glijbaan ijsbeer XL huren
<

Producteigenschappen

Lengte
12,5m
Breedte
3,8m
Hoogte
6,6m
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Multiplay ijsbeer glijbaan XL huren - Springkussenverhuur Venlo

Op zoek naar een sensationele glijbaan om jouw feest of evenement onvergetelijk te maken? Huur dan onze indrukwekkende IJsbeer XL-glijbaan! Met een lengte van 13 meter en een hoogte van 7 meter is deze glijbaan perfect voor een winters thema.

Bij Springkussenverhuur Venlo kun je terecht voor een breed scala aan fantastische winterattracties. Of het nu gaat om een glijbaan, een springkussen of andere leuke opties, wij hebben het allemaal! En alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij ook de mogelijkheid om je te ondersteunen bij zowel de opbouw als de afbouw van het luchtkussen tegen een kleine vergoeding. Zo kun jij ontspannen en genieten van het feest, terwijl wij alles voor je regelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen bij het creëren van een onvergetelijk feest of evenement met onze toffe winterattracties!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over glijbaan ijsbeer XL. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje