Dierenpakket huren

1 dag  575,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
5x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
19

Omschrijving

Dierenpakket huren - Springkussenverhuur Venlo

Dit dierenthema springkussenpakket is een echte aanrader voor alle dierenliefhebbers. Dit pakket bevat vier verschillende luchtkussens met als hoofdrolspelers schattige dieren. Het springkussen Koetje van 5x4m is perfect voor de jongste kinderen en zorgt voor uren springplezier. Voor de grotere kinderen hebben we het speeleiland Inky van maar liefst 8x8m met uitdagende obstakels en glijbanen. Durf jij het aan om de trekrodeo stier te temmen? Test je behendigheid en kracht op deze attractie. En last but not least, de Stormbaan Safari van 18 meter lang, waarbij je als een echte ontdekkingsreiziger door de jungle kunt klauteren en glijden.

Dit pakket is perfect voor scholen, kinderfeestjes of andere evenementen waarbij je verschillende leeftijden wilt vermaken. Wij bieden ook de mogelijkheid om de springkussens te laten bezorgen en op- en af te bouwen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Twijfel niet langer en huur dit fantastische dierenthema springkussenpakket voor een onvergetelijke dag!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over ballenbad circus 4x4m met dak. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje