Circus Pakket

Aantal:

375,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Circus Pakket discountoverlay
>
  • Circus Pakket
<

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
3x 1100w & 1x 1500w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
30

Omschrijving

Circuspakket huren - Springkussenverhuur Venlo

Een feestelijk evenement is niet compleet zonder het vrolijke circuspakket. Dit pakket is de perfecte keuze voor alle liefhebbers van circus-thema's en bevat een scala aan fantastische springkussens. Met het Mini Circus 3x2 met dak, Multiplay Circus, Funny Circus met dak en Multiplay Clown 6x5m zullen kinderen urenlang speelplezier beleven.

Niet alleen is ons circuspakket een geweldige keuze voor een feestelijk evenement, maar je profiteert ook nog eens van een leuke korting. En als je kiest voor onze bezorgservice, nemen we je ook de zorgen rondom het op- en afbouwen van de springkussens uit handen.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor ons vrolijke circuspakket en zorg voor een feestelijk evenement dat niemand zal vergeten!

Naast het circuspakket verhuren wij nog veel meer voordeelpakketten. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het circuspakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje