Buitenspeeldag

maandag 2 januari 2023 door Wilfred | 1 reactie

Buitenspeeldag Venlo vind al over enkele dagen plaats. Hiervoor moeten uiteraard de juiste voorbereidingen worden getroffen, zodat de kinderen een onvergetelijk leuke dag kunnen krijgen. Om voor genoeg vermaak te zorgen is het huren van diverse spellen en leuke attributen een goed idee! Binnen ons assortiment vind je diverse leuke spellen en luchtkussens. Daarnaast zijn er nog springkussens beschikbaar van verschillende formaat en met diverse leuke thema's. Een uitdagender attribuut is toch wel de stormbaan, hierbij krijgen de kinderen een echte uitdaging voorgeschoteld en zullen zij zich moeten bewijzen. Wij wensen je alvast veel speelplezier toe tijdens deze gezellige buitenspeeldag!

Springkussens

Hoe leuk is het springen op een springkussen? De Buitenspeeldag kan je anders aanpakken dan andere jaren door een springkussen te huren. Springkussens zijn in verschillende soorten en maten te huur. Door de verschillende thema's, is er altijd wel iets passends te vinden. Ons assortiment bestaat uit kleine springkussens van 4x3m, maar we hebben ook springkussens met een dak of een glijbaan. Een voorbeeld van een klein springkussen, is springkussen mini seaworld. Het springkussen piraat multifun midi is geschikt als je opzoek bent naar een springkussen met een glijbaan. Kortom, voor iedereen van wils!

 

Stormbanen

Wil iets actiefs doen? En ben je niet bang om over schillende obstakels de klimmen en te klauteren? Huur dan een stormbaan voor deze Buitenspeeldag. De stormbanen zijn groot genoeg om wedstrijdjes te houden. Ook zijn de stormbanen in verschillende soorten en maten te huur. Dus voor iedereen wat wils. Woon je in een grote buurt en willen veel mensen mee doen? Dan kan je gaan voor een wat kleinere stormbaan gaan, zodat je snel kan afwisselen. Willen jij en je buurtjes veel actie? Kies dan voor de stormbaan Dubbel. Deze stormbaan is 27m lang en geschikt voor de echte durvals.

 

Sport en spel materialen

Naast het springen en het klimmen en klauteren op en springkussen of stormbaan is het doen van spelletjes ook hartstikke leuk tijdens de Buitenspeeldag. Je kan natuurlijk gezamenlijk een potje voetballen of tikkertje spelen, maar het spellen van spelletjes die je anders nooit zo snel doet is ook leuk. Misschien kom je wel achter een spelletje die jullie vaker willen doen met de buurt. Speel bijvoorbeeld Jenga XL, ga vissen vangen, of huur een heel spellen pakket om deze middag door te komen.

 

Vissen-vangen-huren

 

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.


Over de auteur

Meer blogs

Reacties

test pro
maandag 2 januari 2023
test bericht
Een reactie toevoegen