Ballenbad Zeemeermin met glijbaan

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Ballenbad Zeemeermin met glijbaan
>
  • Ballenbad Zeemeermin met glijbaan
  • Ballenbad Zeemeermin met glijbaan
  • Ballenbad Zeemeermin met glijbaan
<

Producten in pakket

1x
Ballenbadballen
Ballenbadballen

Producteigenschappen

Lengte
3,9m
Breedte
2,8m
Hoogte
2,8m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
5

Omschrijving

Ballenbad Zeemeermin met glijbaan huren - Springkussenverhuur Venlo

Het ballenbad Zeemeermin met glijbaan is een geweldige aanvulling op elk feest of evenement. Dit opblaasbare springkussen is volledig uitgerust in een fantastisch zeethema, waardoor het de perfecte attractie is voor zowel jongens als meisjes. Maar wat dit springkussen echt bijzonder maakt, is de meegeleverde zak ballenbakballen. De kinderen kunnen naar hartenlust duiken, spelen en zich uitleven in de ballenbak, terwijl ze zich wanen in een onderwaterwereld vol plezier.

Ons ballenbad Zeemeermin met glijbaan is gemakkelijk te bestellen en kan op locatie worden geleverd en op- en afgebouwd worden tegen een kleine meerprijs. Kies gewoon de gewenste services in het huurmandje en wij zorgen ervoor dat alles voor je geregeld wordt. Met deze geweldige attractie zullen de kinderen zich geen moment vervelen en zorgen voor een onvergetelijke dag.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen Ballenbad Zeemeermin met glijbaan 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje