Ballenbad Piraat met glijbaan

1 dag  100,00
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

Producteigenschappen

Lengte
3,9m
Breedte
2,8m
Hoogte
2,8m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
5

Omschrijving

Ballenbad Piraat met glijbaan huren - Springkussenverhuur Venlo

Bij een feest of evenement hoort natuurlijk een gaaf springkussen. Het Ballenbad Piraat is echter nog specialer dan andere springkussens! Dit springkussen is namelijk voorzien van een zak ballenbakballen, waarmee de jonge gasten zich helemaal kunnen uitleven. En alsof dat nog niet genoeg is, is het ballenbad ook nog eens uitgevoerd in een stoer piratenthema! De kinderen wanen zich in een echte piratenwereld vol avontuur.

Wanneer de kleine piraten klaar zijn met spelen, kunnen ze via de glijbaan het ballenbad verlaten en op zoek gaan naar het volgende avontuur. Het Ballenbad Piraat is perfect voor kinderfeestjes, buurtfeesten, open dagen en andere evenementen. Het biedt de kinderen urenlang speelplezier en zorgt voor een onvergetelijke dag!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen Ballenbad Piraat met glijbaan 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje