Attractiepakket

1 dag  725,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
5x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Attractiepakket huren - Springkussenverhuur Venlo

Het attractiepakket is de ultieme keuze voor een stoere doelgroep die op zoek is naar een uitdaging. Met drie mega gave opblaasbare attracties, namelijk de Basejump, de Klimtoren Aap en de Stormbaan Safari, haal je in één klap alles in huis voor een geweldige ervaring.

Bovendien profiteer je van een geweldige korting! In plaats van €780,00 betaal je slechts €725,00 voor deze drie populaire attracties. Zo geniet je voor een zeer voordelige prijs van een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier.

Wij raden aan om gebruik te maken van onze bezorg- en op- en afbouwservice, zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is. Zorg er wel voor dat er voldoende stroomcapaciteit aanwezig is wanneer je het attractiepakket huurt. Zo ben je verzekerd van een veilige en probleemloze dag vol plezier en avontuur!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het attractiepakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje