Zeskamppakket XL

Aantal:

632,23

van 

Excl. BTW

578,51

1 dag 

Excl. BTW

700,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamppakket XL discountoverlay
>
  • Zeskamppakket XL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
20+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
6x1100watt (230)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Zeskamppakket XL huren - Een waanzinnige zeskamp, sportdag óf schooldag organiseren? Huur dan dit pakket en je bent verzekerd van een gevarieerde sportdag. Zeg je zeskamp, dan denken wij van Springkussenverhuur Venlo direct aan spellen, een waterattractie en een stormbaan. Dat is dan ook direct wat je van dit pakket mag verwachten!

Het pakket bevat diverse spellen en luchtkussens. Het Bungeeball wordt 1 tegen 1 gespeeld. Iedere speler wordt aan een elastiek vastgemaakt, vervolgens is het de bedoeling dat je de bal in de korf weet te gooien. Wie is het meest behendig en weet de meeste ballen raak te gooien? Kom erachter tijdens dit spel.

 

Wat absoluut niet mag ontbreken tjidens een zeskamp is een toffe waterattractie, daarom zit de Water Evenwichtsbalk in dit pakket. Van elk team neemt 1 speler plaats op de balk, wie weet de ander als eerste van de balk af te duwen en zorgt ervoor dat de tegenstander een nat pak haalt?

Tijdens jullie sportdag moet natuurlijk ook uitgemaakt worden wie het sterkste team is. Dit kan gemeten worden met de Bungeerun. Iedere speler wordt vastgemaakt aan een elastiek, vervolgens dienen de spelers zo ver mogelijk te rennen en op die plek een gekleurde klitteband vast te maken. Na 3 rondes komen jullie erachter wie de sterkste speler is van jullie team. 

Een klassiek spel tijdens de zeskamp, maar daardoor niet minder leuk! 4 spelers van ieder team nemen plaats op de Skippyslangen. Klaar voor de start? Af! Welk team is het snelst van A naar B en wint deze teamopdracht?

Natuurlijk mag een flinke dosis humor niet ontbreken tijdens jullie sportdag of laatste schooldag. Met de Sumo pakken wordt er gegarandeerd flink gelachten, want zeg nu zelf, altijd leuk om een speler in een Sumo pak op de grond te zien liggen zonder dat hij of zij nog op kan staan.

Het laatste luchtkussen in dit pakket is de Stormbaan Mega. Op deze stormbaan van 21 meter kan er tussen de teams gestreden worden wie het snelste is, het parcours bevat over dubbele elementen waardoor ieder team zijn eigen helft van de baan heeft.

Voor de verhuur van zeskamp spellen voor jullie sportdag of schooldag ben je bij Springkussenverhuur Venlo aan het juiste adres! Vragen over dit pakket? Stel ze gerust, wij helpen je graag!

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

82,65

1 dag

Excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen