Voetbal pakket XL

Aantal:

615,70

van 

Excl. BTW

537,19

1 dag 

Excl. BTW

650,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Voetbal pakket XL discountoverlay
>
  • Voetbal pakket XL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
30+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
4x1100watt (230)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Voetbal pakket XL huren - Voor alle voetbal liefhebbers en sportclubs verhuurt Springkussenverhuur Venlo dit Voetbal Pakket XL samengesteld! Het pakket bestaat uit diverse voetbalattracties waarmee een tof parcours gespeeld kan worden.

Test het richtingsgevoel van je teamgenoten met de Gatengoal. De gatengoal heeft een afmeting van 10x4 meter, door het grote formaat is dit luchtkussen zeker een opvallende verschijning waar je niet omheen kunt.

Natuurlijk mag een potje pannavoetbal niet ontbreken tijdens jullie voetbaldag. Speel 1 tegen 1 of speel in teams, tegelijker tijd kunnen 3 wedstrijden gespeeld worden aangezien de pannaboarding uit 3 velden bestaat. Na het spelen van het pannatoernooi weten jullie eindelijk wie zich met trots de Panna koning of koniging mag noemen. 

Fan van tafelvoetbal? Probeer dan het Levend Tafelvoetbal eens. Je wordt in het veld vastgemaakt en probeert op die manier te scoren bij de tegenstander. Dit spel kan gespeeld worden met 10 spelers, 5 per team. 

Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de lachspieren getraind worden tijdens jullie sportdag. Hoe we dat gaan doen? Met de bekende Bubble ballen! Weet jij te scoren of lig je al op de grond voordat je het weet? Deze bumperballen doen het altijd goed op een sportdag of zeskamp! Het spel kan gespeeld worden in de opblaasbare voetbalboarding, maar natuurlijk kan deze voetbalboarding ook worden gebruikt voor een normaal potje voetbal. 

Naast de toffe luchtkussens in de pakket, profiteer je ook nog van een voordelige pakket prijs. Vragen over de huur van dit voetbal pakket? Stel je vragen gerust, wij staan je graag te woord!

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

82,65

1 dag

Excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen