Stormbaan 4 seizoenen 40m

1 dag  595,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
40m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
8x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Vier Seizoenen huren - Springkussenverhuur Venlo

Bent u op zoek naar een uitdagende en unieke stormbaan voor uw feest of evenement? Dan is de Vier Seizoenen Stormbaan van Springkussenverhuur Venlo precies wat u zoekt! Deze indrukwekkende stormbaan van maar liefst 40 meter lang biedt een uitdagend parcours door alle 4 seizoenen. Durft u de strijd aan te gaan en de uitdaging aan te gaan in alle seizoenen? Test uw vaardigheden met deze spectaculaire stormbaan.

Om uw ervaring compleet te maken, raden wij u aan gebruik te maken van onze bezorgservice en de mogelijkheid om de stormbaan door ons te laten plaatsen en opruimen. Deze extra services zijn tegen een kleine meerprijs toe te voegen aan uw winkelmandje. Houd bij het huren van deze opblaasbare attractie rekening met de stroomcapaciteit, zodat u zeker weet dat u de stormbaan veilig en zonder problemen kunt gebruiken.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan vier seizoenen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Venlo is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Baarlo, Belfeld, Blerick, Gennep, Maasbree, Plasmolen, Reuver, Sevenum, Tegelen, Velden, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje