Spellenpakket XL

Aantal:

152,89

van 

Excl. BTW

136,36

1 dag 

Excl. BTW

165,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Spellenpakket XL discountoverlay
>
  • Spellenpakket XL
<

Omschrijving

Spellenpakket XL huren - Dit spellenpakket is speciaal samengesteld voor de echte spelliefhebbers. Om het extra bijzonder te maken zitten er ook enkele XL spellen in. 

Zo is de Toren van Pisa extra groot en zal de spanning, bij de steeds schuiner staande toren, snel toenemen. De speler die de toren laat omvallen verliest. Uiteraard is dit spel ook goed te spelen in teamverband, laat dan iedere team om de beurt een pion op de toren plaatsen. 

Ook het Vier-op-een-rij bord is dit maal in een XL uitvoering. Wie weet er als eerste 4 ringen in een rij te plaatsen en gaat er met de winst vandoor? Dit klassieke spel doet het goed bij jong en oud.

Natuurlijk mag een beetje beweging niet ontbreken, om jullie lenigheid te testen, zal er ook een potje Twister gespeeld worden. Hou jij je staande als je linker voet op geel moet, je rechter hand op blauw, de ander hand op geel en je rechter voet op groen? 

Daarnaast kan met de Sumo bepaald worden wie het sterkste is, wie ligt er eerder op de grond jij of de tegenstander? Daarnaast de vraag, wie kan er nog opstaan als hij of zij op de grond ligt? Hilariteit gegarandeerd!

Vragen over de huur van dit pakket? Stel ze gerust, Springkussenverhuur Venlo beantwoord al je vragen.

Extra Productopties

49,59

1 dag

Excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,5 x 0,5 x 1,0 m
Aantal gebruikers 150 porties

49,59

1 dag

Excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 1,0 x 1,0 x 1,0 m
Aantal gebruikers 150 porties
Een beoordeling toevoegen