Oceaan pakket XXL

Aantal:

442,15

van 

Excl. BTW

392,56

1 dag 

Excl. BTW

475,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oceaan pakket XXL discountoverlay
>
  • Oceaan pakket XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
25+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
5x1100watt (230)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Oceaan Pakket XXL huren - Voel je als een vis in het water met dit te gekke Oceaan Pakket XXL.

Het pakket bevat 4 toffe luchtkussens welke geschikt zijn voor jong en oud. Het springkussen mini Seaworld met dak biedt plaats aan 6 kinderen. De kleinste zullen uren springplezier beleven aan dit toffe luchtkussen, daarnaast wanen ze zich in de grote oceaan door de kleuren en zeefiguren op het kussen.

Naast het bovenstaande springkussen hebben we ook een grotere variant van dit kussen, namelijk het Springkussen Sealife met glijbaan. De dolfijn op het dak verwelkomd al je vriendjes en vriendinnetjes op een vrolijke manier. Wil je vanuit de grote oceaan weer terug naar de bewoonde wereld? Neem de glijbaan en je bent razendsnel buiten. 

Huur je het pakket Oceaan XXL, dan krijg je ook onze grote blauwe vriend, Inky erbij. Deze te gekke inktvis heeft 6 tentakels met ieder hun eigen speelelementen. Zo glijd, zwem en klim je en beleef je samen met Inky de gekste avonturen. 

Naast de vissen, dolfijnen en inktvissen beschikt dit pakket ook over een grote haai. Geen paniek hoor, het is een vrolijke haai. Durf jij deze stormbaan te betreden en uiteindelijk via de bek van de haai van de stormbaan te glijden? 

 

Nodig je vrienden en vriendinnen uit en beleef een te gekke dag met dit Oceaan Pakket XXL. Dit pakket uitbreiden? Ook voor de verhuur van popcorn- en suikerspin machines ben je bij Springkussenverhuur aan het juiste adres.

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

82,65

1 dag

Excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen