Jungle Pakket XXL

Aantal:

673,55

van 

Excl. BTW

578,51

1 dag 

Excl. BTW

700,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Jungle Pakket XXL discountoverlay
>
  • Jungle Pakket XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
15+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
6x1100watt (230)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Jungle Pakket XXL huren - Samen op avontuur in het Oerwoud? Huur dan het Jungle Pakket XXL. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat het pakket diverse uitdagende luchtkussens waarmee uren speelplezier gegarandeerd zijn. Het pakket bevat een springkussen, speelkussen, stormbaan en de basejump!

Het Springkussen Jungle met dak is 4x3 meter en biedt plaats aan 6 kinderen. Dit luchtkussen zorgt voor veel springplezier en door het dak kan ook bij een drupje regen zorgeloos doorgesprongen worden. 

 

Een uitdagender kussen waarop de jeugd zich helemaal kan uitleven? Daarvoor biedt het Speelkussen Funcity Jungle een de perfecte oplossing. Op dit toffe speelkussen kan geklauterd en van de glijbaan gegleden worden, kortom voor ieder wat wils.

Voor de echte Tarzans en Janes hebben we de Stormbaan Jungle Track. Op deze hindernissenbaan van maar liefst 19 meter kan geklimd, geklauterd en gegleden worden. Test met deze baan wie het snelste aan de overkant is.

De stormbaan overwonnen? Dan hebben wij voor de echte stoere avonturiers de Base Jump Jungle! Deze attractie is maar liefst 7 meter hoog, klim omhoog en spring van 5 meter hoogte naar beneden. Durf jij het aan?

Voor de verhuur van springkussens, speelkussens, stormbanen en attracties in Jungle thema ben je bij Springkussenverhuur Venlo aan het juiste adres. Vragen of advies op maat? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

82,65

1 dag

Excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen