Buurtfeestpakket

Aantal:

315,32

van 

Excl. BTW

289,26

1 dag 

Excl. BTW

350,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Buurtfeestpakket discountoverlay
>
  • Buurtfeestpakket
<

Producten in pakket

1x
Partytent 4x8m Partytent 4x8m
3x
Statafel Statafel
1x
Partytafel Partytafel
2x
1x
Koeling Koeling
1x
Patio Heater excl. gasfles Patio Heater excl. gasfles
1x
Feestverlichting LED - 10 meter gekleurd Feestverlichting LED - 10 meter gekleurd
1x
1x
Springkussen 4x3m met dak - Keuze uit Jungle / Feest / Boerderij / Seaworld / Prinses Springkussen 4x3m met dak - Keuze uit Jungle / Feest / Boerderij / Seaworld / Prinses
1x
Funfood - Keuze uit Suikerspin / Popcorn Funfood - Keuze uit Suikerspin / Popcorn

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50
Stroombehoefte Stroombehoefte
1100w

Omschrijving

Buurtfeest pakket huren - Een buurtfeest op de planning staan? Huur dan het buurtfeestpakket bij Springkussenverhuur Venlo en je hebt alles in huis voor het organiseren van een gezellig feest.

Met de Partytent 4x8 meter heb je meteen plaats voor 50 personen, natuurlijk worden er ook enkel statafels en bierbanksets meegeleverd zodat ieder gezellig bij kan praten. Daarnaast wordt er ook een koelkast meegeleverd zodat jullie verkoelde drankjes kunnen nuttigen. Natuurlijk gaat een gezellig buurtfeestje door tot de late uurtjes, ook daar is aan gedacht. Het pakket bevat namelijk ook feestverlichting en een heater zodat jullie er ook in de avond nog warmpjes bij zitten. Ook een gezellig muziekje hoort erbij, sluit je telefoon aan op de geluidsbox en geniet van een lekker muziekje.

Ook aan de jongste buurtgenoten is gedacht. Om ervoor te zorgen dat alle buurjongetjes en -meisjes zich de hele dag vermaken bevat het pakket ook een Springkussen Mini van 4x3. Hierbij kunnen jullie kiezen, op basis van beschikbaarheid, uit de mini Jungle, Seaworld, Feest, Prinses of de Boerderij. Na al dat gespring kunnen de kinderen ook nog genieten van een van onze funfood producten. Jullie kunnen namelijk een keuze maken tussen een popcorn- of een suikerspin machine. Hierbij worden standaard 150 porties meegeleverd, dus meer dan genoeg om de hele dag van te genieten.

Het burenpakket uitbreiden met andere feestartikelen? Ook voor de verhuur van alle andere benodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Een beoordeling toevoegen